top of page
EM_post fuggoagy.jpg

Egyéni programokat rendszeresen hirdetünk, minden érdeklődőt, kikapcsolódni vágyót, kezdő és profi erdőjárót, szakmai érdeklődőt szeretettel várunk. A csodálatos erdei környezetben vezetett könnyű séta során az öt érzékre ható gyakorlatokkal, könnyed játékokkal, jóleső testmozgással, hosszabb elcsendesedéssel és egy különleges erdei piknikkel segítjük a természettel való közvetlenebb kapcsolatba kerülést és ezáltal a relaxálást.

 

Bevezetés az Erdőmerülésbe programjainkon sokszínű módszertannal dolgozunk, így mindenki megérezheti, mi jelenti számára  a leghatákonyabb relaxációt. A programokat csoportban hirdetjük, de a gyakorlatok egyénileg zajlanak. Az oldott légkör és a közös elcsendesedés megfelelő hátteret biztosítanak ahhoz, hogy hogy egy időre az erdő részévé válhassunk.

 

Hogyan működik?

Az Erdőmerülés módszere az ösztönös stresszoldáson túlmenően, fókuszáltan, tudatosan is segíti a relaxációt. Vezetett programunkon a jelen pillanatra, a természetre, a csendre, testünkre és érzékszerveinkre irányítjuk figyelmünket. Mindenféle civilizációs eszközt magunk mögött hagyunk, tudatosan merülünk el az erdei környezet megnyugtató atmoszférájában.

Az Erdőmerülés programja, sétája jól megkülönböztethető az erdei túrázástól, hiszen itt a teljes táv összesen 2-3 km 3 óra alatt, kulcsszavai a lelassulás, elmélyülés, csend kívül és belül, saját tempó, biztonság, egyéni és közösségi élmény.

Aktuális program: link példa https://jegymester.hu/production/10080062/hiuz-haz-erdei-iskola-es-latogatokoezpont-bevezetes-az-erdomeruelesbe-tavasz

Lépj velünk kapsolatba!

Köszönjük!

bottom of page